FX/FX-PRO iskuvasara

FX/FX-PRO iskuvasara

Hydraram FX- ja FX-PRO sarja on pitkän kehitystyön tulos, jossa mahdollistuu maksimaalinen tehokkuus ja tuotanto, pienillä investointi- ja huoltokustannuksilla.

Hydraram iskuvasara on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vahvaksi. Vasarassa on minimoitu liikkuvat osat ja täten on saavutettu erittäin korkealaatuinen tuote, josta kertoo asiakkaiden tyytyväisyys.

Hydraram FX iskuvasarat on suunniteltu käytettävän eri olosuhteissa. Tämä on siis juuri oikea valinta ammattikäyttöön tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vasaroissa on käytetty jo vuosikymmenien ajan tehokkaasti suunniteltuja paineakkuja, jotka ovat pääsääntöisesti muita kilpailevia valmistajia suurempia. Tukiholkit ovat myös erittäin kestäviä, jolloin ylimääräisiltä huolloilta vältytään.

Hydraram filosofian keskeinen ajatus on pystyä toimittamaan täydellinen paketti vakiona, johon voi luottaa. Vakio pakettiin kuuluu aina:
– Ääni- ja tärinävaimennettu rakenne
– Ilmaliittimet veden alaista työtä varten
– Liittimet keskusvoitelujärjestelmälle

Valikoima kattaa vasarat aina +150tn kaivinkoneisiin saakka. Vasaroita on käytössä ympäri maailmaa pienissä koneissa, kuten myös isoissa voimaa vaativissa koneissa.

Hydraram vasaroiden etu on myös lyhyt toimitusaika, koska Hollannissa pidetään kaiken kokoluokan vasaroita hyllyssä ison kysynnän ja tyytyväisten asiakkaiden vuoksi. Hydraram iskuvasarat ovat erittäin suosittuja monissa maissa ja suosio kasvaa edelleen nopealla vauhdilla.

Pulveroijan leukojen muoto on suunniteltu optimoiden tavaran saaminen leukojen väliin murskaten betonin kustannustehokkaasti. Leukojen sisäpuolella on aina leikkuu terät, joilla saadaan katkaistua rakenne teräkset. Hydraram HRP pulveroija on saatavilla myös erikoispitkillä leikkuuterillä, jolloin saadaan tarvittaessa katkaistua betoni pilarit yhdellä leikkuulla.

Kestävät kulutuskynnet ovat vaihdettavia, mutta tiettyihin prosesseihin on myös saatavilla täytehitsattavat kulutus pinnat. Uusissa HRP malleissa on vakiona kovametallivahvikkeet rungon kuluvissa osissa.

Leikkuri on valmistettu HARDOX-400® materiaalista mahdollistaen maksimaalisen kestävyyden ja optimaalisen kulutuskestävyyden, sekä pitkän eliniän pienillä huoltokustannuksilla.

Hydraram HRP Pulevoijat ovat saatavilla pääsääntöisesti lyhyillä toimitusajoilla, koska näitä pidetään aina varastossa Hollannissa. Keski-Euroopassa Hydraram on purkutyökaluissa yksi suosituimmista eliitti merkeistä ja varaosat, sekä kulutusosat ovat kohtuu hintaisia ja lyhyellä toimituksella saatavilla. Varastoimme kulutusosat Suomessa.

HRP Pulveroija on saatavilla eri kiinnikkeillä, mutta vakio mallissa on pulttikiinnitteinen laippa, johon on helppo työstää aina sopiva adapteri, jotta sopii koneeseen kuin koneeseen.

Tutustukaa tuotekortin kautta tarkemmin eri kokoluokan laitteisiin ja kysykää tarvittaessa suosituksia omaan prosessiinne, jotta voimme auttaa ammattitaidollamme löytämään kustannustehokas ratkaisu.

Edut

+  Luotettavuus (Vähän liikkuvia osia)

+  Käyttömukavuus

+  Erittäin pienet käyttö- ja huolto kustannukset

+  Iskuvoima markkinoiden tehokkaimmasta päästä

+  Asiakastyytyväisyys

+  Nopea toimitusaika!

+  Pro-malleihin saatavilla lisäjärjestelmä, mikä mahdollistaa vedenalla työskentelyn