HCC/HCS Betonisakset & kombisakset

HCC/HCS Betonisakset & kombisakset

Hydraram HCC mallin betonileikkurit ja HCS yhdistelmäleikkurit ovat suunniteltu kovaan käyttöön purkualalle, jolla pystyy purkamaan vahvoja betoni holveja nopeasti ja kustannustehokkaasti, joissa saattaa olla paljonkin teräsvahvikkeita.

Leikkuu saksien muoto on suunniteltu erityisesti betoni elementeille. Osassa leukamalleista on leikkuu saksissa leikkuuterät harjateräksiä varten, jotka saadaan katkaistua purkamisen yhteydessä.

Betonileikkurilla ja yhdistelmä leikkurilla saadaan purettua huomattavasti nopeammin rakennus alas jälkipulverointia varten. Monesti erityisesti Suomessa puretaan pulveroijilla rakennuksia, joilla toki työ pystytään tekemään, mutta operaation nopeuttamiseksi rakennus saadaan purettua nopeammin ensimmäiseen vaiheeseen suunnitelluilla laitteilla. Kuten isommissa Euroopan maissa, jossa purkaminen on hieman pidemmälle kehittynyttä, isompien rakennusten purku suoritetaan kyseisillä työkaluilla.

Tupla sylintereillä saadaan merkittävästi isompi leikkuuvoima, jolloin vahvemmatkin rakenteet purkaantuu nopeammin.

Suosittelemme miettimään kalusto investointien yhteydessä HCS yhdistelmäleikkuria ja HCC betonileikkuria, jolloin saatte nopeutettua operatiivista toimintaanne tulevaisuutta ajatellen.

Leikkuri on valmistettu täysin HARDOX-400® materiaalista ja tehty kestämään. Erittäin pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset ovat merkki korkeasta laadusta.

Edut

+ Helposti vaihdettavat terät HCC-5V – HCC-27V
Valmistettu HARDOX-400® teräksestä
Varustettu regenerointiventtiilillä mahdollistaen nopean toiminnan
Kustannustehokkuus
Puristus voima
Varustettu kaksoislaakeroidulla kääntökehällä sekä tehostetulla kääntömoottorilla