hdg purkukoura

hdg purkukoura

Hydraram lajittelukourat ja purkukourat valmistetaan ammattilaisten käyttön Hollannissa. Kouran muoto ja rakenne on suunniteltu monipuoliseen käyttöön eri kierrätys prosesseissa ja purku-urakoinnissa. Erittäin vahva ja suojattu rakenne takaa pitkän käyttöiän ja elinkaaren, jolloin koura ei ole murheena operaattorilla omassa työssä. Valmistaja ymmärtää kouran käyttötarkoituksen ja sylinterit päätyvaimennuksineen ovat markkinoiden kestävimpiä.

Kourat on saatavilla kahdella eri laukamallilla, jolloin voidaan toimittaa aina optimaalinen koura eri käyttötarkoituksiin. Erikoismalleissa on saatavilla myös kulutuskynnet kouran leukoihin.

Purkutyössä kourat ovat erittäin suosittuja ja entistä useampi iso urakoitsija valitsee Hydraram kourat työkaluikseen. Mallisto kattaa 22 eri kokoluokkaa aina +200tn koneluokkaan saakka.

Kourien valinnassa on tärkeä ottaa huomioon leuan leveys, jotta saadaan valittua käyttömukavuuksiltaan täydellinen purkutyökalu.

Kourat ovat saatavilla pyörittäjällä ja ilman. Vakiona malleissa on pulttikiinnitteinen laippa, johon saa helposti erilaisen kiinnikkeen kaivinkoneeseen sopivaksi.

Pääsääntöisesti erittäin ison kysynnän vuoksi kouria on varastossa Hollannissa ja täten toimitusajat ovat erittäin suotuisat. Mahdolliset vara- ja kulutusosat ovat nopeasti saatavilla, mutta kourat ovat lähes huoltovapaita, kun rasvaus muistetaan suorittaa ylläpito suositusten mukaisesti.

Tarkemmat tekniset tiedot ja kokoluokat on näkyvillä ladattavien laajempien esitteiden kautta. Konsultoimme mielellämme sopivan kouran käyttöönne.

Edut

+  Kourat valmistetaan kokonaisuudessaan omalla tehtaalla. Myös sylinterit.

 Kaikki hydrauliikka on suojattu ja integroitu kouraan, eikä ulkoiset iskut vahingoita työkalua

+  Hydrauliikka sylinterissä tehokas päätyvaimennus ja turva venttiili

+  Voimakas puristusvoima ainoastaan neljällä laakeritapilla

+  Tappien tiivistys

+  Karkaistut ja kromatut laakeritapit

+  Helposti rasvattava

+  Helposti vaihdettavat kulutusterät leuoissa

+  Suljettu ja pölytiivis kääntöpää

+  Erittäin kestävä rajussakin käytössä, sekä voimakas vääntömomentti kääntömoottoreilla

 Kouran lavat taivutettu ja prässätty Hardox®  levyistä, joissa ovaalireiät