HFP PULVEROIJA​

HFP PULVEROIJA​

Hydraram HFP Pulveroija on suunniteltu betonin murskaukseen purku- ja kierrätysalalle. HFP malli on suunniteltu etupäässä jälkipulverointiin maksimoiden operatiivisen tehokkuuden. Jälkipulveroinnissa tarvitaan toki yhtälailla voimaa, kuin muussakin purkutyöskentelyssä, mutta tärkeää on leukojen leveyden optimoitu koko voimaan nähden, sekä erittäin kestävä runko.

Pulveroijan leukojen muoto on suunniteltu optimoiden tavaran saaminen leukojen väliin murskaten betonin kustannustehokkaasti. Leukojen sisäpuolella on aina leikkuu terät, joilla saadaan katkaistua rakenne teräkset. Hydraram HFP pulveroija on saatavilla myös erikoispitkillä leikkuuterillä, jolloin saadaan tarvittaessa katkaistua betoni pilarit yhdellä leikkuulla.

Kestävät kulutuskynnet ovat vaihdettavia, mutta tiettyihin prosesseihin on myös saatavilla täytehitsattavat kulutus pinnat. Pääsääntöisesti suosittelemme optiona aina kovametallivahvikkeet runkoon, jolloin pulveroijasta saadaan todella huolto ystävällinen, täytehitsauksia silmällä pitäen.

Leikkuri on valmistettu HARDOX-400® materiaalista mahdollistaen maksimaalisen kestävyyden ja optimaalisen kulutuskestävyyden, sekä pitkän eliniän pienillä huoltokustannuksilla.

Hydraram HFP Pulevoijat ovat saatavilla pääsääntöisesti lyhyillä toimitusajoilla, koska näitä pidetään aina varastossa Hollannissa. Keski-Euroopassa Hydraram on purkutyökaluissa yksi suosituimmista eliitti merkeistä ja varaosat, sekä kulutusosat ovat kohtuu hintaisia ja lyhyellä toimituksella saatavilla. Varastoimme kulutusosat Suomessa.

HFP Pulveroija on saatavilla eri kiinnikkeillä, mutta vakio mallissa on pulttikiinnitteinen laippa, johon on helppo työstää aina sopiva adapteri, jotta sopii koneeseen kuin koneeseen.

Tutustukaa tuotekortin kautta tarkemmin eri kokoluokan laitteisiin ja kysykää tarvittaessa suosituksia omaan prosessiinne, jotta voimme auttaa ammattitaidollamme löytämään kustannustehokas ratkaisu.

Edut

 Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

 Vahva ja kestävä runko

 Helposti vaihdettavat ja kestävät terät

 Varustettu regenerointiventtiilillä mahdollistaen nopean leikkuun

 Saatavilla kovametallivahvikkeet, jolla saadaan rungolle maksimaalinen kulumiskestävyys

+  Pyörittäjä varustettu kaksoislaakeroidulla kääntökehällä, sekä tehostetuilla kääntömoottoreilla