HRP pulveroija

HRP pulveroija

Hydraram HRP Pulveroija on suunniteltu betonin murskaukseen purku- ja kierrätysalalle. HRP malli on suoraleukainen malli ja etupäässä suositeltu purkamaan työmaalla rakennukset, sekä hoitamaan jälkipulveroinnin. HRP malli on usein urakoitsijoiden ainoa työkalu, mutta monet Keski-Euroopan isommat purku operaattorit ovat ottaneet lisäksi köyttöön betoni- ja yhdistelmä leikkuris, sekä hoitavat jälkipulveroinnin HFP mallin pulveroijalla. HRP pulveroija on monipuolinen työkalu urakoinnissa.

Pulveroijan leukojen muoto on suunniteltu optimoiden tavaran saaminen leukojen väliin murskaten betonin kustannustehokkaasti. Leukojen sisäpuolella on aina leikkuu terät, joilla saadaan katkaistua rakenne teräkset. Hydraram HRP pulveroija on saatavilla myös erikoispitkillä leikkuuterillä, jolloin saadaan tarvittaessa katkaistua betoni pilarit yhdellä leikkuulla.

Kestävät kulutuskynnet ovat vaihdettavia, mutta tiettyihin prosesseihin on myös saatavilla täytehitsattavat kulutus pinnat. Uusissa HRP malleissa on vakiona kovametallivahvikkeet rungon kuluvissa osissa.

Leikkuri on valmistettu HARDOX-400® materiaalista mahdollistaen maksimaalisen kestävyyden ja optimaalisen kulutuskestävyyden, sekä pitkän eliniän pienillä huoltokustannuksilla.

Hydraram HRP Pulevoijat ovat saatavilla pääsääntöisesti lyhyillä toimitusajoilla, koska näitä pidetään aina varastossa Hollannissa. Keski-Euroopassa Hydraram on purkutyökaluissa yksi suosituimmista eliitti merkeistä ja varaosat, sekä kulutusosat ovat kohtuu hintaisia ja lyhyellä toimituksella saatavilla. Varastoimme kulutusosat Suomessa.

HRP Pulveroija on saatavilla eri kiinnikkeillä, mutta vakio mallissa on pulttikiinnitteinen laippa, johon on helppo työstää aina sopiva adapteri, jotta sopii koneeseen kuin koneeseen.

Tutustukaa tuotekortin kautta tarkemmin eri kokoluokan laitteisiin ja kysykää tarvittaessa suosituksia omaan prosessiinne, jotta voimme auttaa ammattitaidollamme löytämään kustannustehokas ratkaisu.

Edut

 Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

 Vahva ja kestävä runko

 Helposti vaihdettavat ja kestävät terät

 Varustettu regenerointiventtiilillä mahdollistaen nopean leikkuun

 Saatavilla kovametallivahvikkeet, jolla saadaan rungolle maksimaalinen kulutuskestävyys