HSS nokkaleikkuri

HSS nokkaleikkuri

Hydraram BV nokkaleikkuri on erittäin korkealuokkainen leikkuri, jota käyttävät isot operaattorit ympäri maailman purku- ja romunkäsittely aloilla.

Nokkaleikkuri tai romuleikkuri, kuten jotkut haluavat tätä kutsua, on pitkälle kehittynyt vahvarunkoinen, korkealaatuisista komponenteistä valmistettu maailman eliitti merkkeihin lukeutuva kierrätys- sekä purkupuolelle soveltuva leikkuri. Vahva ja sylinteriä suojaava runko, sylinterin teknologia ja terien pitkälle kehitelty muoto takaavat erittäin kustannustehokkaan ja kluotettavan työkalun romun terminaalikäsittelyyn, sekä purkutyömaille.

Vahvat referenssit purku- ja romukäsittely operaattoreilta ovat vahvistaneet leikkurin kuuluvan ehdottomaan eliittiin muiden tunnettujen valtamerkkien kanssa ympäri maailmaa. Olemme toimittaneet useampia leikkureita myös Australiaan, jossa korostuu vaatimukset kestäville ja vahvoille laitteille, koska välimatkat huoltoon ovat suhteellisen pitkät.

Nykypäivänä pyrimme varustamaan suuremmat leikkurit rasva linjoilla, jolloin leikkuri saadaan kytkettyä joko suoraan koneen automaattirasvaus linjaan tai vaihtoehtoisesti voidaan laitteeseen lisätä myös oma automaattinen voitelujärjestelmä. Tämä edes auttaa, ettäi iso sylinteri ja muut rasvaa tarvitsevat osat saavat tarpeeksi voiteluainetta pitäen pölyn ja muut hienojakoiset partikkelit pois kuluttamasta leikkuria turhaan. Tämä on myös käyttäjäystävällinen tapa valmistaa nykypäivänä leikkurit ammattikäyttöön.

Leikkureita valmistetaan pyörittäjällä ja ilman. Purkutyömailla on iso etu pyörittäjästä, mutta romuterminaaleissa ilman pyörittäjää varustettu laite voidaan yhdistää yllättävän isoon koneeseen pääpuomiin, jolloin leikkuuvoima ja leikkurin koko tehostaa työskentelyä.

Hydraram on toimittanut useita isoja leikkureita ympäri maailmaa.

Edut

 Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

 Sylinteri on suojattu hyvin, jolloin rungon sisään ei ajaudu materiaalia, sekä näkyvyys on erittäin hyvä työskennellessä

 Regeneraatio venttiili eli ”Speed Valve” nopeuttaa sylinterin toimintaa, pienentää polttoaineen kulutusta ja tuo lisää tehoa leikkaukseen

 Tappien säätö järjestelmä pitää leikkurin vahvana eikä leikkuri jää jumiin leikattavaan materiaaliin, sekä varmistaa pitkän käyttöiän työkalulle

 Käännettävät terät, jotka laadultaan erittäin kestäviä

 Terät ja runko ovat suunniteltu kestämään pitkään, eikä leikkausprosessi kuluta runkoa

 Leikkuu tekniikka takaa kustannustehokkaan leikkuun, joka tuo myös huolto vapautta työskentelyyn

 Nokkaleikkuri on erittäin huoltoystävällinen ja kestävä työväline myös kovassa käytössä!

 Leikkuu voima on Hydraram leikkureissa markkinoiden eliitti tasoa

 Kääntökehät ovat suunniteltu kestämään ja varustettu tehokkailla, sekä laadukkailla käänrömoottoreilla